Auto Goossens Private Lease is een onderdeel van Auto Goossens

Auto Goossens is sinds 2015 officieel Skoda-, Seat-, Daihatsu- en Toyota Service dealer. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s kunt u bij ons terecht voor professioneel advies, reparatie en onderhoud. Auto Goossens is het meest uitgebreide officiële merkgebonden servicepunt van de Kempen. Alle monteurs volgen continu trainingen waardoor we meegroeien met de huidige technologische ontwikkelingen.

We zien dat private lease steeds meer in opkomst is. De keuze is enorm, maar dat maakt het er niet makkelijker op. U heeft de mogelijkheid om bij veel landelijk opererende aanbieders een leasecontract aan te gaan; vaak kunt u deze zelfs online afsluiten. Echter, het aangaan van een leasecontract is niet iets dat u even snel of online doet. U tekent namelijk iets waar u voor langere tijd aan gebonden bent en waar de voorwaarden en kosten vooraf niet altijd even duidelijk zijn. Ook weet u vaak niet bij wie u nu werkelijk een contract aangaat, bij wie u moet zijn voor onderhoud en wat er met uw gegevens (rij- en financiële gegevens) gebeurt. Dit is de reden dat u nu bij ons ook kunt leasen: bij ons werkt het zo dus niet.

Gegarandeerd goede service

U wordt persoonlijk en op onze vaste locatie in Hapert geholpen, zowel voor vragen over het contract als het onderhoud. Onze contracten zijn duidelijk en flexibel, uw gegevens worden niet gedeeld en er zijn geen verborgen kosten. De jong-gebruikte auto’s – waarvan we er altijd een aantal op voorraad hebben – zijn zeer geschikt voor private lease. De afschrijvingskosten voor deze auto’s zijn lager dan voor nieuwe auto’s waardoor deze tegen een scherp tarief kunnen worden aangeboden.

Bent u geïnteresseerd in een auto van Goossens Private Lease en bent u woonachtig in de Kempen? Vraag dan een offerte aan of kom langs in onze showroom voor een persoonlijk gesprek en een proefrit. We verwelkomen u graag in onze showroom!